Over ons 

Alle ondernemingen zijn anders, daarom luisten we altijd eerst naar uw wensen en brengen we uw onderneming in kaart. Zo garanderen wij u een oplossing die zeker bij uw organisatie zal passen.

Wat wij u bieden:
DBA Salarisadministratie verzorgt uw salarisadministratie van a tot z tegen een vaste prijs zonder entree of andere verborgen kosten. Alle gegevens worden per mail naar u gestuurd en kunnen ook ten alle tijden worden opgevraagd. Gemakkelijk en milieuvriendelijk. Ontvangt u de bestanden liever op papier, dan sturen wij die u uiteraard graag per post toe.

U ontvangt maandelijks een loonstrook in duplo per werknemer, een loonbetalingsoverzicht, een journaalpost voor uw administratie, een betalingsbestand in PDF-formaat om zelf in te lezen via internetbankieren en een digitale loonaangifte voor de Belastingdienst.

Jaarlijks doen wij u een jaaropgaaf per werknemer toekomen, evenals een verzamelloonstaat voor uw administratie en alle relevante overzichten voor uw accountant. Mocht u tussendoor vragen of behoefte aan informatie hebben, dan staan wij altijd voor u klaar.

We werken tegen een scherp tarief van 12,50 euro ex btw per loonstrook. Daarnaast hebben we diverse mogelijkheden voor maatwerk.
U doet waar u goed in bent, namelijk het ondernemen. Met het uitbesteden van uw administratie, houdt u meer tijd voor uw onderneming.
Nee, we richten ons zowel op kleine als grote ondernemingen.